Rólunk

ÜDVÖZLÖM!
 

Járt Ön már Nagykovácsiban?

Ha igen, akkor bizonyára tudja, hogy ennek a gyönyörű, festői környezetben lévő községnek egyetlen főutcáján sok-sok, zömében helyi vállalkozásként működő hangulatos üzlet található.

A főutcán végig haladNagykovácsi Patikava, a Kossuth Lajos utca 76. szám alatt találja gyógyszertárunkat, a Szent Sebestyén Gyógyszertárat.
Patikánk 70 nm-en, az Ön számára szabadon elérhető polcokon, több mint 8000 termékkel, minden hétköznap   7:00 - 20:00-ig, szombaton 7:00-14:00-ig várja Önt!

Alapelvünk, ha Ön betér hozzánk akár betegséggel, akár egészsége megőrzése érdekében, mi mindenben az Ön rendelkezésére álljunk. Legyen bármilyen jellegű egészségügyi problémája, gyógyszerészeink készséggel válaszolnak minden kérdésére. Fontos szempont nálunk, hogy  kialakítsunk Önnel egy bizonyos fokú bizalmi viszonyt, hogy bátran merjen beszélni panaszairól, így nekünk is nagyobb lehetőség nyílik segíteni, tanácsot adni.
Konzultációs helységünkben megmérjük vércukor- és, vérkoleszterin-szintjét, BMI-indexét, vérnyomását térítés mentesen
Szabadpolcos eladótér. Szintén ebben a helységben havi rendszerességgel természetgyógyászunk várja Önt Schüssler-féle arcdiagnosztikával, illetve egészségi állapotának felmérésével.
Évente megrendezésre kerülő Egészségnapon is megtalál minket, ahol számos orvost, szakembert vonultatunk fel különféle szakterületekről, hogy ezzel is közelebb hozzuk Önt az egészséghez, az egészséges és tudatos életmódhoz.
Kérje e-mailen rendszeresen megjelenő patika-tippünket, melyet mindig gyógyszerészeink írnak egy-egy éppen aktuális témában saját tudásuk és tapasztalatuk alapján. Ezekben a tippekben sok hasznos és érdekes információt osztunk meg önnel, hogy mindig minden eshetőségre legyen kész megoldása.
Gyógyszertárunkat 2008-ban nyitottuk, amikor Nagykovácsi lakossága már elért egy akkora lélekszámot, hogy erőteljesen felmerült az igény egy új gyógyszertár létesítésére. Édesanyámmal ketten vezetjük a patikát, aki - akárcsak én - gyógyszerész. Helyi családi vállalkozás
ként működünk itt Nagykovácsi szívében az Ön és a nagykovácsi, remeteszőlősi és az összes környékbeli települések lakóinak megelégedettségére,
benne teljes szívünkkel és lelkünkkel!

Térjen be hozzánk, Önt is várjuk szeretettel!

Székelyhidi Katalin