Gondozási kártya

MIRŐL SZÓL A SZENT SEBESTYÉN GYÓGYSZERTÁR GONDOZÁSI KÁRTYA PROGRAMJA?

Gyógyszertárunk 2016. novembertől csatlakozott az ALMA Patikákhoz, ami azt jelenti, hogy ettől a hónaptól Ön részesül minden olyan előnyben és kedvezményben, amit az ALMA gyógyszertárak vásárlóiknak biztosítanak.
Ezekbe a kedvezményekbe nem csak a havonta frissülő, száznál is több akciós terméket soroljuk, hanem egy olyan partnerkártyát, amivel Ön további engedményekhez juthat.


Mi ez az engedmény?

Ha Önnek van Gondozási Kártyája, minden vásárlása alkalmával 5% kedvezményt biztosítunk minden szabadpolcon elhelyezett termék, vény nélküli gyógyszer és egyes vényköteles gyógyszerek árából is!


Hogyan igényelhet ilyen kártyát?

Jöjjön be gyógyszertárunkba, kérjen gyógyszerészeinktől egy igénylőlapot, töltse ki ott helyben és adja vissza kolléganőnknek.
A kártyája 2-3 héten belül, postán fog megérkezni Önhöz, amiről előtte e-mailen értesítést is fog kapni.


Honnan fogja tudni, hogy az a kártya az Ön Gondozási Kártyája?

A Gondozási Kártya egy zöld színű kis plasztikkártya, éppen akkora, mint egy bankkártya és dombornyomással az Ön nevére lesz kiállítva.


Hogyan juthat a kedvezményéhez?

A gyógyszertárban, amint odalép gyógyszerészéhez, már oda is adhatja kártyáját. Kolléganőnk a kártyán szereplő vonalkód segítségével azonnal érvényesíti az Önnek járó kedvezmyényt.
Nagyon fontos, hogy a kártya mindig legyen Önnél!

 
TOVÁBBI INFORMÁCIÓT KITŐL LEHET KÉRNI?
Amennyiben olyan kérdése merülne fel, amire a fentiekben nem kapott választ, akkor kérjük, írja meg nekünk kérdését az info@nagykovacsipatika.hu email címre és kollégánk rövid időn belül a megadott elérhetőségen felveszi Önnel a kapcsolatot.