Dietetikus tanácsadás

 

Hogyan táplálkozzon helyesen, vagyis úgy, ahogy az Önnek igazán ideális?


Egészséges táplálkozás-tanácsadás

1462128163997597.jpg

Bodon Judit dietetikus szakember ingyenes tanácsadást tart


Jelenleg nincs kijelölt időpont konzultációra, de amennyiben Önt érdekelné egy dietetikai tanácsadás, kérjük, hogy jelezze a 06-26-355-966-os telefonszámon, vagy e-mail-en itt!


Jöjjön el erre a konzultációs napra, ha Ön:


  • Fogyni szeretne, vagy nyárra szeretné kicsit formába hozni magát, de nem tudja pontosan mit, hogyan ehet, mi az az étrend, amivel valóban eredményt érhet el a fogyásban.


  • Várandós, vagy szoptatós kismama és szeretné tudni, mit ehet úgy, hogy az Önnek és babájának is jó legyen, hogy egészségesek és erősek maradjanak, de az egyes ételek okozta kellemetlen mellékhatásokat mégis elkerüljék.


  • Valamilyen ételallergiában szenved, vannak olyan ételek, amiket egyáltalán nem ehet, de nem tudja, mégis mit főzzön, hogy azt a családja többi tagja is szívesen fogyassza.


  • Egészségesen szeretne táplálkozni, hogy vitalitását megőrizze, vagy visszanyerje, de az ízek világáról sem szeretne lemondani.


  • Magas vércukorral, cukorbetegséggel küzd és szeretné étrendjét változatosabbá, izgalmasabbá tenni úgy,hogy értékei egészséges határokon belül maradjanak.


  • Magas a koleszterinszintje és ezért szeretne olyan étrendet, amivel jobb koleszterinértéket érhet el.


Számtalan okot, vagy kérdést fel tudnék még sorolni Önnek, hogy miért is érdemes rész vennie ezen az ingyenes konzultációs napon Judittal, de mint mindenkinek, biztosan Önnek is megvan az a pár kérdés a fejében, amit már régóta fel akar tenni egy szakembernek, de még sosem szánta rá magát, hogy felkeressen egyet.

Most itt az alkalom!

Mi szerveztünk Önnek egy konzultációs napot, egy kiváló szakemberrel, akivel húsz perce lesz átbeszélnie étkezési szokásait és azt, hogy min és hogyan kell változtatni, hogy a kitűzött célt elérje.


Judittal várjuk szeretettel!


A Szent Sebestyén Gyógyszertár csapata